Undgå disse fejl ved studiestart

Du er kommet ind på din drømmeuddannelse, og studiestart bevæger sig nærmere og nærmere. Selvom det hele er nyt og en smule forvirrende, gør du alt, hvad du kan, for at føle dig helt klar. Men hvert år begår studerende de samme fejl igen og igen. Her får du en guide til, hvordan du undgår de mest almindelige.

Fokuser på studiet

Du er måske flyttet til en ny by og vil gerne lige nå at besøge alle cafeer, sige hej til vennen fra højskolen, som bor lige ved siden af, og flytte rundt på møblerne i din nye lejlighed hundrede og sytten gange. Lad være med det.

Studiestart byder på masser af nye indtryk og lange, festlige dage, så du får med garanti nok at se til. Fokuser på studiet den første tid – du skal nok nå alle dine andre planer senere.

LÆS OGSÅ: Rejser du ikke i dit sabbatår, så scorer du selvmål

Find rundt i bogjunglen

Inden studiestart skal du have anskaffet dig bøger, og ofte mange af dem. Det kan hurtigt blive dyrt, og derfor køber mange studerende brugte bøger for at spare penge.

Det er ofte en god ide, men vær opmærksom på at anskaffe de helt rigtige udgaver. Ellers er pengene spildt, og du mangler stadig noget at læse i.

LÆS OGSÅ: Få styr på din webshops betalingsløsning

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *