Undgå at betale for meget, når du holder stor fest

Vi har alle lyst til at holde fest engang imellem, og til tider bliver lysten også ført ud i livet. Ved at holde billigere fester bliver det pludselig muligt at afholde dem lidt oftere end ellers. Og man behøver slet ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Her kommer vi med et par simple tips til at gøre festen billigere, men stadig underholdende for gæsterne.

Hold festen hjemme

Hvis det er muligt, så hold festen hjemme. Det kan være dyrt at leje lokale, telt, festhus eller hvad end mulighederne nu er. Ved at holde festen i huset eller lejligheden koster det intet. Samtidig bliver gæsterne inviteret direkte hjem til et sted, som de nok kender i forvejen.

Ulempen ved at holde fest derhjemme er naturligvis, hvis noget går alt. Temperaturen kan hurtigt komme op, når der er alkohol på bordet, så gem gerne de mest værdifulde genstande væk – bare for en sikkerheds skyld. Derudover er der sådan set kun fordele at finde!

LÆS OGSÅ De største selvmål på festival

Såfremt det ikke er muligt at holde fest i eget hjem, så forhør dig rundt hos venner og familiemedlemmer. Måske er det muligt at finde et andet sted, hvor det er oplagt at festen finder sted. På den måde er man også flere til at arrangere festen – det kan ofte være en rigtig god fordel.

Køb dit alkohol online

Alkohol er nu engang en vigtig del af enhver fest – i hvert fald herhjemme i Danmark. Uanset om man drikker lidt eller meget, så er det nu engang en tradition, og alkohol har en yderst social rolle.

Dermed er der brug for alkohol til alle typer af fester. Uanset om formålet er en mindre førfest med de nærmeste venner, eller en total-gå-amok fest der varer hele natten, bliver det nødvendigt med en form for alkohol.

LÆS OGSÅ Dansk smykkemærke lukker hundredvis af butikker i Nordamerika

Spiritus er dog dyrt. Hvis der er mange gæster, så holder en enkelt flaske ikke ret længe, og ingen har lyst til at løbe tør. Du kan passende spare penge ved at købe alkohol på nettet. Du får en større mængde ud af dit køb, og du kan samtidig få lidt flere spiritusvarianter end i de almindelige butikker. Se nogle gode tilbud online her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *