Strikker du ikke? = selvmål

I dagens indlæg ser vi lidt nærmere på, hvorfor du skal begynde at strikke. Måske du bliver overrasket over noget af det, som vi har fundet ud af.

Artiklen er sponsoreret af unigarn.dk

Bedre motorik

Først på vores liste kommer fordelene, du får rent teknisk med dine fingre. Ved at strikke får du nemlig brugt fingrene en del på en måde, som du måske ikke lige er vant til.

Det øver din motorik og giver dig stærkere fingre. Ikke en dårlig ting at få på sigt.

Det er socialt

Tro det eller lad være – det at strikke kan faktisk give dig nye bekendte. Vi har selv – her på redaktionen – opdaget hvor meget mere, at man får snakket med menneskerne omkring sig, når ens hænder ikke er optaget fra at sidde med smartphonen, men med garn i stedet.

Det er ikke på samme måde distraherende, og du vil lettere kunne følge med i samtalen, når du opmærksomhed ikke bliver stjålet af en ny video hver minut. Prøv det selv – du vil pludseligt blive meget bedre venner med alle dine bekendte.

Gør det selv

Du kan med fordel selv prøve at strikke. Hvis det er din første gang, så kan du finde billigt garn på et lækkert garnudsalg på unigarn.dk. Her finder du let billigt garn til næsten ingen penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *