Sådan fejrer du nytåret ordentligt ind

Den 31. december 2017 er årets sidste chance for at give den max gas. Nytårsaften er ofte en fest, som mange har rigtig høje forventninger til, da vi siger velkommen til en ny begyndelse, og det skal naturligvis gøres rigtigt. Derfor har vi her samlet en række idéer til, hvordan du fejrer nytåret ordentligt ind.

Nogle af vores tips er måske uden for dit nytårsbudget, men så er det heldigt, at du kan låne penge til den perfekte aften.

Dyr champagne

Nytårsaften er lig med champagne. Denne specielle aften skal ikke mangle noget, når det kommer til de våde varer – og slet ikke når det kommer til kvalitet.

Derfor bør du også være villig til at betale lidt ekstra, da der altså let kan smages forskel på boblerne. Hvis I går sammen et par venner, så behøver det faktisk ikke at være noget, der ruinerer jer på nogen måde.

Fyrværkeri

Hvad er nytårsaften uden fyrværkeri? Uden dette kunne det teknisk set være hvilken som helst tilfældig aften på året.

Derfor skal du selvfølgelig have fyrværkeri, men ikke bare tre nærige raketter, der dårligt lyser op. Vi snakker om store batterier og kvalitetsraketter, der kan lyse nattehimmelen op.

Du skal dog huske kun at håndtere raketterne, hvis du ikke er beruset, så du undgår ulykker.

Udklædning

En tredje måde at gøre nytårsaften endnu mere speciel er ved, at alle til festen klæder sig ud i nogenlunde den samme stil eller i hvert fald skørt.

Et eksempel på et tema kan være ”Gatsby”, hvor alle klæder sig ud, som om det var 1920’erne. Det er altså en skæg måde at sørge for, at nytåret ikke bare ligner hvilken som helst anden dag.

Rejse

Endnu en sjov idé er at tage en rejse med dine nærmeste til et andet land. Mange ser det som en ting, der skal krydses af her i livet at fejre nytåret i udlandet.

Hvis du vælger et sted vestpå, så vil du være et par timer bagud, og Danmark vil derfor først nå det nye år. Hvis du derimod drager mod øst, så kan du opleve nytåret længe før, vi andre gør herhjemme.

Dette kan være med til at gøre oplevelsen særlig, samtidig med at du får lov at opleve stemningen og kulturen i et andet land, når klokken slår 24. Måske du opdager nogle nye traditioner, som du vil tage med dig hjem.

Du kan se mere om, hvordan forskellige byer fejrer denne aften her: http://politiken.dk/rejser/art5764458/Sådan-vil-du-opleve-fire-storbyers-fejring-af-nytårsaften


Det var vores råd til, hvordan du kan gøre dette nytår anderledes fra alle andre lørdage eller fredage. Denne aften er speciel og burde behandles sådan!

Godt nytår!


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *