Sådan får du den bedste form for leasing

Hvis du går rundt med tanker om at lease din næste bil, så kan det være en god idé for dig at læse med her, hvor vi forklarer nogle af de alternative leasing-metoder. Bliv klogere i dagens indlæg lige her.

Indlægget er sponsoreret af specialcars.dk

I dag er det ikke bare valget mellem køb eller leasing. Nu findes der nemlig flere forskellige former, som du bør vide om, inden du går ud og slår til.

Først og fremmest skal du kende til flexleasing. Dette er en form for leasing, hvor du kan spare penge på afgiften, der er ved en ny bil.

Afgiften bliver nemlig delt op i små dele, der afgøres af længden på din leasing. Så hvis du leaser bilen et år, slipper du altså for at betale hele den oprindelige afgift. Smart, ikke?

Den anden form du skal kende til kaldes splitleasing. Ligesom navnet indikerer, så splitter du faktisk udgiften med dit arbejde (hvis du er ansat), eller din ansatte (hvis du er virksomhedsejer).

På denne måde kan omkostningerne ved at få en ny bil altså være væsentligt mindre, da man deles om udgifterne. En meget moderne og populær metode især i 2017 med mange deleøkonomiske platforme.

Se om det ikke er noget for dig på specialcars.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *