Reklamerer du ikke nok for din virksomhed? = selvmål

De fleste virksomhedsejere mener formentlig selv, at de har det bedste produkt på markedet. Og dette kan da også være sandt, men hvilken betydning har det, hvis din målgruppe og potentielle kunder ikke er klar over, at du overhovedet eksisterer? Hvordan ændrer du lige på det? Det skal vi se nærmere på i dagens indlæg.

Dette indlæg er sponsoreret af bl-graphic.dk

Mange virksomheder nu til dags fokuserer AL deres markedsføring online – og dette kan for mange også være en god idé, hvis de vil drage fordel af big data og så videre. MEN det kan altså også i rigtig mange tilfælde være smart at se på dine alternativer for at udbrede viden om din virksomhed.

Et af de største selvmål, som du kan begå er nemlig at placere alle dine investeringer ét sted. For hvis dette ene sted går galt, så er det alle dine penge, der ryger igen – uden resultater for dig.

Dermed er min pointe heller ikke, at du skal droppe dine online aktiviteter for at reklamere for din business, men det er vigtigt, at du også sætter lidt fokus på offline.

Et eksempel på offline tiltag kan være, at du køber reklameartikler – som reklametryk på kasketter, iPhone covers eller T-shirts. Sådanne tiltag kan nemlig styrke din virksomheds branding og give de eksponerede mere tiltro til dit brand.

Det er blevet bevist, at jo flere gange folk ser noget (et brand eksempelvis), jo større positivitet har de i forhold til denne ting. Det er også derfor, at de fleste synes Coca Cola er et fedt brand – fordi vi alle sammen så tit er blevet eksponeret for det. Måske drikker vi ikke selv sodavanden, men de fleste rangerer alligevel brandet højt grundet deres synlighed i hverdagen.

Du kan på samme måde styrke dit brand i folks bevidsthed ved at blive en del af deres hverdag – eksempelvis via et iPhone-cover, som de ser hver dag. Det giver dig en konkurrencemæssig fordel over dine konkurrenter, der kan give dig en forøget omsætning.

Det er i hvert fald stof til eftertanke. Hvis du vil undersøge dine muligheder nærmere inden for reklameartikler, så besøg http://bl-graphic.dk og få et godt tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *