Rejser du ikke i dit sabbatår, så scorer du selvmål

Blev du færdig med gymnasiet eller anden udddannelse denne sommer? I så fald har du i hvert fald fortjent at forkæle dig selv lidt. Tænk på alle de hårde og lange dage med lektier, eksamener og studie. Det er en kamp at komme i gennem, og når du endelig er sikkert på den anden side, så er det vigtigt at huske at belønne sig selv for godt arbejde!

Denne artikel er sponsoreret af zanzibar-hojskolen.dk

Har du overvejet at tage på højskole i dit sabbatår, men samtidig har du også lyst til at give den gas og opleve noget uden for Danmarks grænser. Heldigt for dig, så har du faktisk mulighed for at gøre begge dele.

Du kan nemlig tage på højskole i udlandet og både lære en ny kultur at kende samtidig med, at du får den fulde højskoleoplevelse.

Lyder det som noget for dig? Så burde du overveje et højskoleophold i Zanzibar. Her ligger nemlig en spændende højskole, hvor du får en bid af det tropiske Afrika samtidig med, at du kan lave frivilligt arbejde.

Det er en oplevelse, der giver minder for livet, god samvittighed samt interessant stof til dit CV.

Derfor skal du rejse i dit sabbatår

Det er vigtigt her i livet ikke bare at lade sig nøje og sige nej til spændende samt anderledes oplevelser. At tage på højskole i udlandet er netop én af disse oplevelser.

Utroligt mange unge danskere vælger at blive hjemme og udelukkende fokusere på at arbejde, når de har sabbatår. Men det kan altså sagtens være noget, som mange fortryder senere hen.

Du har resten af livet til at arbejde og tjene penge – det er nu, at du er ung og skal nyde fritheden til at bo i et andet land. Det er i hvert fald en god historie at kunne fortælle børnebørnene en dag. Og uden tvivl en ting som du vil værdsætte senere i dit liv.

Klik på linket og læs mere om højskolen i udlandet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *