Rejs og få livserfaring

Er du ved at være færdig med skolen og er træt af skolebænken samt de lange, kedelige timer, hvor du bare sidder og lytter på en lærer?

ANNONCE

Denne følelse er slet ikke unormalt – faktisk er der ret mange danske elever, der efter mange års skolegang er ved at være godt udkørte. De vil i gang med at få sig nogle erfaringer – opleve noget.

Dette kommer ofte af, at man i denne periode går fra at være barn til voksen og med dette følger også nogle lyster til at få skabt sig livserfaring uden at curlingforældrene hele tiden ånder ned i nakken på dig.

Lyder al dette bekendt? Det var i hvert fald min personlige oplevelse og følelser efter at have været skolet i omkring 13-14 år. Det er lang tid bare at sidde helt stille og lytte uden selv at gøre noget aktivt. Jeg var klar til at se noget nyt og prøve nye ting af – på helt egen hånd.

Hvad kan du gøre ved denne lyst?

Én ting er sikker: Du må aldrig bare ignorere de følelser, som du har inde i dig, når det kommer til at skulle opleve forskellige ting – det er virkelig det værste du kan gøre. For så ender du en dag med at sidde og tænke tilbage med tankerne: “Hvorfor gjorde jeg ikke dit eller dat dengang, hvor jeg var yngre og rent faktisk havde tiden til det?”

Nogle beskriver denne tid i livet som – den helt frie, hvor du har muligheden for at gøre lige som du vil uden at du skylder nogen andre noget (som eksempelvis børn eller ægtefælle).

Højskoleophold i udlandet

Derfor anbefaler vi, at du lytter til dit indre kald og ser på at komme på højskole i udlandet. Der ligger en fed og spændende zanzibar-hojskole, som du uden tvivl bør undersøge mere om. Det er en oplevelse for livet, som du altid vil kunne tænke tilbage på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *