Når andre prøver at lave negativ SEO på dig PART 2

Tættere på et svar – hvem der gjorde det mod mig.

Heldigvis kom der endnu mere negativ SEO imod min side. Denne gang et meget usmart træk fra de fjendtlige tropper. Følgende sitewide links pegede nu imod min side:

http://www.biasashop.com

http://sexxoffendersesbook.com/

Nu blev jeg altså bange. Før i tiden havde det været nogle lidt mere neutrale angreb med lidt små bomber, men nu begyndte de altså at bruge gift. Links fra pornografiske sider er ikke bare skidt, det noget bæ. En ting glædede mig dog. Klovnen som var igang med dette storstilede angreb havde links til danske hjemmesider.

Den seksuelleside linkede til flere danske erotiske butikker.

Den anden linkede til brændedk.com og frbc-shopping.dk

Der var faktisk også et andet domæne, jeg havde glemt alt om imens jeg skrev dette indlæg, og som også havde et link til et dansk domæne. Men anyway:

Det næste skridt er så at finde en sammenhæng. Nu har vi nogle domæner som linker til mig samt nogle danske hjemmeside. Her kan man så håbe at disse danske hjemmesider alle har samme seo firma tilfælles.

Jeg kontaktede derfor firmaerne der var linket til. Desværre var det ikke alle som indvilgede i at fortælle hvem de havde som firma Jeg tror jeg lød lidt for suspekt :P MEN dem som gad at fortælle hvilket SEO firma de brugte, brugte allesammen:

Jeg ringede til seo firmaet, og samtalen forløb således:

*Sekretær præsenterer sig selv*

Hej mit navn er Rasmus Kølln, kan jeg snakke med den ansvarlige for SEO Den ansvarlige for SEO er ham der ejer virksomheden ifølge deres hjemmeside.

Ventetid Lidt baggrundssnak

*Navn sidder i møde og kan ikke snakke idag.

Jeg afslutter samtalen og vælger istedet at skrive en email til seo firmaet, hvor jeg fortæller at jeg har nogle fortrolige oplysninger, og at de hellere må kontakte mig.

Rimlig kort tid efter får jeg en email, og jeg besvarer den hvor de så får mit telefon nummer.

Nu bliver jeg så ringet op af Navn fra seo firma, som vist er partner i selskabet, og han benægter selvfølgelig alt.

Det sjove der sker nu er så at på at ALLE links til min hjemmeside bliver fjernet, samt links til alle deres danske kunder.

Det er desværre næsten umuligt at bevise hvem der laver negativ seo på dig og derfor ikke meget man kan gøre.

34013771

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *