Når andre prøver at lave negativ SEO på dig PART 1

I august måned begyndte en ukendt part at købe sitewide links rettet imod en af mine hjemmeside med hensigt på at skade mine placeringer i Google.

I de fleste tilfælde er det fuldstændig umuligt at finde ud af hvem der står bag et angreb, jeg valgte alligevel at snuse til det.

Flere hundrede backlinks

Første gang jeg fandt ud af at noget var galt var i august måned hvor jeg så at jeg pludselig havde fået flere hundrede backlinks. Jeg havde af uransagelige årsager fået sitewide links fra internationale hjemmesider som omhandlede for eksempel gambling. Det så sådan ud i AHREFS:

negativseo

De sitewide links jeg havde fået var fra følgende spammy hjemmesider.

Det kan ikke være naturlige links, og derfor må det jo være en, som prøver at udføre et negativt seo angreb. Det første man kan gøre i denne situation er at tjekke domænerne på WHOIS.NET. Det gjorde jeg, og den eneste brugbare information jeg kunne finde var en email adresse.

Jeg kontaktede personen over email:

Hi 

Ive heard good things about you, and I would like to know if you still offer SEO services?
 
I have a proposal for you. Can I talk to you on Skype or Facebook?
Best regards from Denmark

Et halvt minut senere modtog jeg et svar på min email:

Yes My Skype- XYZ

Jeg gik online på Skype og chattede lidt med ham. Han fortalte at 1 sitewide link kostede 120 $ om året.
Jeg spurgte ind til om han ejede de 3 domæner som havde sitewide links imod min side, og det gjorde han.

Interessant. Dem der var igang med et negativt seo angreb imod min hjemmeside havde altså investeret mange dollars for 3 sitewide links peget imod min hjemmeside.

Hvis jeg bare kunne få en paypal kvittering eller et eller andet med navn på, så ville jeg kunne finde ud af hvem der udøvede negativ seo imod min hjemmeside, og jeg erkendte derfor kulør og fortalte ham at jeg prøvede at finde ud af hvem det var som havde lavet disse links imod mig. Jeg tilbød ham derfor 360 USD for at give mig et navn på hvem der havde lavet negativ SEO imod min hjemmeside. 

Han fortalte mig at han ville give mig navnet gratis(Hvilken Inder afviser 360 DOLLAR???), men at det var hans bror som havde informationerne. Herefter går jeg udfra at jeg er blevet blokeret på Skype, for han har ikke været online siden, men han fjernede da de 3 sitewide links.

 

LÆS PART 2 HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *