Kender du ikke Nordic Race? = selvmål

Betragter du dig selv, som en guys-guy – en rigtig mand, der kan lide ekstremer? Så bør du kende til Nordic Race. Hvis du ikke gør, så kan du med fordel læse med her og blive lidt klogere på det, som alle rigtige mænd taler om for tiden.

Dette indlæg er sponsoreret af Nordic Race

Nordic Race er muligvis den hårdeste og mest ekstreme måde, at du kan teste dig selv, hvis du er sporty og i god form. Det er nemlig en ca. 6 km lang forhindringsbane, der udfordrer dig på forskellige parametre. Du bliver testet på din styrke, teknik samt hurtighed, når du løber fra start.

Det er i sandhed en måde at teste din råstyrke og kondition. Det er samtidig også en god måde at lære din egen krop lidt bedre at kende. For du kommer virkelig i kontakt med alle muskler, og du vil hurtigt sande, hvis der er områder, som du bør arbejde på for at kunne gennemføre.

Løb i København og få en oplevelse for livet, der udfordrer både din krop og sjæl.

Om løbet

Nordic Race startede tilbage i 2012. Her var formålet med projektet at bringe forhindringsbaner til Norden, der virkelig bød på en udfordring for deltagerne.

Siden da er populariteten været stærkt opadgående, og hvert år udfordrer utallige sig selv på den svære bane. Skal du være den næste?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *