Hotteste (eller dummeste) tendenser i 2017

2017 er ikke engang slut men har allerede budt på flere skøre, men også skægge påfund, når det kommer til tendenser – bedre kendt som “fads” på engelsk. Dette er altså ting, som ALLE bare snakker om i en kort periode og som hurtigt dør igen.

I tidligere år har vi set “Gangnam Style eller “Harlem Shake”, hvis du kan huske disse ting. Måske? De forsvinder lige så hurtigt igen som de kommer. Men lad os se på nogle fra 2017.

Fidget spinners

Der er ingen tvivl om at 2017 blev året, hvor ordet fidget spinner blev allemandseje. Lige pludseligt skulle ALLE bare have de små stykker legetøj – uanset hvor lidt mening de i virkeligheden giver at have.

Seriøst? Hvad er meningen med dem? Jeg ved det i hvert fald stadig ikke. Se mere her:

Lave hjemmelavet sushi

En anden ting som vi også har set stor udbredelse af herhjemme er at ALLE bare skulle lave hjemmelavet sushi. Hvor kom det lige fra?

Det er ikke til at sige, men fra den ene dag til den anden, blev det altså vildt in igen – og sådan er det altså bare.

LÆS OGSÅ: Ny lærerapp skal hjælpe på studieture

Køre segboards

Segboards.. Behøver jeg sige mere? Nej, vel? Helt ærligt – hvad er meningen med dem – og er de ikke ret farlige – Der findes i hvert fald alverdens “fails” på Youtube, hvor folk får dummet sig på sådan et lille board.

Med fare for at lyde som en gammel mand så forstår jeg altså bare ikke disse boards. Men jeg er selvfølgelig heller ikke målgruppen, så de unge skal da selvfølgelig have lov til at skate lidt rundt – ja der fandtes jo også dumme ting, da jeg var i den alder. Men det er som om, at de ting ikke var så dumme som segboards.


Er der nogen tendenser, som vi har overset, så er du meget velkommen til at kommentere herunder, så vi kan tilføje disse ting til vores liste her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *