Har du samme tøjstil i 2018? = selvmål

Et nyt år er chancen for at ændre nogle ting ved sig selv. Personligt har jeg set lidt på min tøjstil og hvordan denne egentlig er. Måske du også bør gøre det samme. Jeg kan naturligvis ikke tale på alle andre fyres vegne, men min kone beder mig altid lige om at genoverveje visse tøjvalg, der i hvert fald ikke lige stemmer overens med det tøj, som hun gerne så mig i.

ANNONCE

Lyder det ovenstående scenarie, som noget du også har oplevet før? Jamen så er du nok i samme båd som mig min ven – og det er der som sådan heller ikke noget galt med. Husk nu: Første skridt til at løse et “problem” er at anerkende, at der er et. Nu har vi slået fast, at der er et problem. Hvordan føler vi det så bedst muligt – og kan det overhovedet løses?

Sådan gør vi

Selvfølgelig kan problemet løses, gutter! Ellers ville jeg da ikke have taget dette emne op, hvis jeg ikke mente, at jeg kunne hjælpe både mig selv og jer samtidig.

Vi skal gøre to ting: VI skal lære at se indad og udad.

Indad

Du skal først gøre op med dig selv: Hvad kan jeg lide?

Har du det på plads? Godt. Så smider du det ud af vinduet. Ej, det skal du selvfølgelig ikke. Når det kommer til stil, så er det ekstremt vigtigt at huske sig selv, da det er nemt at gennemskue, når en bestemt type tøj ikke passer til en mand.

Udad

Tænk på hvad din partner foreslår. 90 % af tiden er du ikke selv den, der skal se på dit eget tøj. Derfor kan det være en god idé at tage din partner med ud og shoppe efter herretøj, da de ofte kan se noget, som du ikke kan. Tro mig – du vil blive overrasket over resultatet – på den gode måde.

 

Hvis du leder efter stilrent og lækkert tøj til mænd, så klik ind og find herretøj fra mr. Her er i øjeblikket udslag, så skynd dig ind og find et godt tilbud med din kæreste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *