Gode råd til de perfekte drinksglas

De lange lyse sommeraftener er en oplagt anledning til en god havefest.  Invitér venner, familie og naboer og byd på lækker grillmad og godt selskab.

SPONSORERET INDHOLD

Når gæsterne ankommer, kan du byde på et lækkert glas kold velkomstdrink serveret i champagneglas. Fordi du bruger champagneglas, behøver du ikke nødvendigvis servere champagne. Det ser bare lækkert og stilet ud, hvis velkomstdrinken bliver serveret på denne måde.

Hvad I skal drikke til maden, afhænger selvfølgelig af, hvilken type grillmad du serverer. Men uanset om det skal være vin, øl eller noget tredje, er det dog rigtig god stil, hvis du har glassene i orden, så drikkevarerne bliver præsenteret på bedste vis.

Vinglas og ølglas ser ikke ud som de gør for sjov. Der er en dybere mening med, hvordan glassene er formet, så smag og duft træder frem på bedste vis. Derfor er det også en rigtig god idé, at investere i rigtige ølglas, hvidvinsglas og rødglas.

Hos roba.dk finder du et stort udvalg af glas i alle former og designs, og du finder helt sikkert lige de glas, der passer til din sommerfest.

De helt rigtige cocktailglas

Er du en rigtig overskudsvært, laver du en hjemmebar, hvor du byder dine gæster på drinks serveret i elegante cocktailglas. Hav gerne forskellige typer af cocktailglas klar, så du kan byde på forskellige cocktails og servere dem i de helt rigtige glas.

Ligesom med øl og vinglas, er det nemlig heller ikke tilfældigt, hvordan cocktailglas er udformet. Martiniglas har for eksempel høj kant, så der er plads til den klassiske oliven, mens et margarita-glas er lavt og bredt, så der er god plads til is.

Derudover findes der et utal af allround cocktailglas, der kan anvendes til flere forskellige cocktails, og som derfor også er helt uundværlige i din hjemmebar.

Med et varierende udvalg af cocktailglas er du derfor rigtig godt på vej til at holde den perfekte sommerfest.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *