Er du IT-mand i eget firma = selvmål

Hvis du – ligesom mange andre iværksættere – heller ikke er en verdensmand til IT, hvorfor så selv være i spidsen for det? Det gør din virksomhed mindre effektiv, fordi det tager din opmærksomhed væk fra det, som du er særligt god til. Lyder dette som dig? Så læs med her.

Artiklen er sponsoreret af Hostnordic

I begyndelsen af mit iværksætterliv, der troede jeg, at jeg kunne det HELE selv. ALT ville jeg selv stå for. Både for at holde kontrollen over, hvad der skete, men også for at spare på udgifterne.

Ved du hvad jeg har lært med tiden? Det er et kæmpe selvmål at tænke sådan. INGEN kan finde ud af alt og det er helt okay. Faktisk endte det med at koste mig mere, at jeg ville stå for ting som regnskab, IT hosting og alle de tekniske svære ting helt selv. Fordi i stedet for at jeg kunne sælge mere til kunder, så brugte jeg tiden på at kæmpe med disse ting, som ligger udenfor mit kompetence-område.

Du bør altså ikke begå den samme fejl. Besøg Hostnordic og få hjælp til IT hosting, så dit fokus kan være det rette sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *