Er dit hjem ikke godt oplyst = selvmål!

Er der noget så deprimerende som denne mørke vintertid? Det er konstant helt mørkt udenfor. Når man står op er det mørkt. Når du tager på arbejde er det mørkt. Så du tager hjem.. ja du har gættet det.

Det er ikke ærlig dejligt at skulle gå rundt i mørke konstant – i hvert fald, hvis du spørger os her på redaktionen. Vi er faktisk ved at være godt trætte af dette deprimerende vejr, som samtidig selvfølgelig også byder på en masse kulde oven i hatten.

Mange danskere rammes hvert år af en vinterdepression – og med god grund. Der er mange mørke måneder, som nemt kan gå ind og påvirke vores humør. Og netop dette gør det.

Studier har vidst, at de fleste er markant lykkeligere og glade om sommeren – og hvorfor? Simpelthen fordi ens øjne, hjerne og krop får mere lys, som påvirker os rigtig meget.

Men vi bor jo nu engang i Danmark, så der er jo ikke rigtig noget, som vi kan gøre ved vejret desværre.

Heldigvis er der dog en masse andre ting, som du kan gøre. Og én af dem er at få en masse lys, når du er derhjemme.

Undgå at din bolig også kun er mørk og grå konstant og få indsat nogle flere lamper med gode pærer i!

Vi har fået anbefalet E40 damppære og E40 pære fra lyskilderdirekte.dk, som er gode til prisen samtidig med at være i topkvalitet. Hvis du også føler, at du trænger til at komme i gang med at få noget mere lys i denne mørke vintertid – så kan fortvivl ej.

Se udvalget af E40 pærer her og få mere lys ind i livet derhjemme, så du ikke skal gå rundt og blive vinterdeprimeret.

Hvis du har nogle gode råd, så er du velkommen til at smide en kommentar herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *