festival

De største selvmål på festival

Festivalsæsonen er for alvor over os – Roskilde er skudt i gang og over de næste mange uger, så skydes der en masse andre festivaler i gang også. Og det vidner da om, at sommeren for alvor er over os – i hvert fald, hvis du spørger mig. Også selv om Sankt Hans er forbi og vi teknisk set går mod mørkere tider allerede – hvilket kan være ret deprimerende egentlig. MEN det skal vi ikke tænke på nu – nu gælder det bare om at nyde de næste mange uger, hvor festivaler er højst på to do listen.

Her i dag har jeg samlet en liste over nogle af de største selvmål, som man kan begå på en festival. Du vil helt sikkert kunne genkende dig selv i nogle af dem – ellers er du bare helt perfekt. Se med herunder, så du selv kan undgå dem i år:

1. Din mobil løber tør for strøm

Alle har smartphones nu til dags og selvom de er gode og smarte, så æder de enormt meget strøm. Og det er så kikset, at ens mobil går ud efter 2 timers festival.

Vær derfor på den sikre side og anskaf dig en stor powerbank, som du kan bruge til at oplade din mobil over de mange dage. Du kan finde nogle gode lige her.

2. Du løber tør for alkohol

Endnu en klassiker er at løbe tør for øl på andendagen. Det er sket så mange gange for utroligt mange.

Inden man tager af sted, regner man jo ikke lige med, at man skal dele ud til alle mulige, men sådan ender det jo altid. Hvorfor ikke bare være godt forberedt og have MERE end rigeligt med fra start?

Gør dig selv en tjeneste og vær godt forberedt.

3. Du køber et FOR billigt telt

Denne er en klassiker: Man gider ikke bruge for mange penge på et telt, så man køber bare en af de helt billige.

Det kan sådan set være okay, hvis solen står højt hele ugen, og der bare intet uvejr er. MEN sådan går det jo ikke ligefrem altid i Danmark.

Nej, derimod ender man med at ligge i et elendigt telt, hvor regnen ryger lige igennem. SUPER FEDT!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *