De bedste tips til at komme igennem en travl uge

Vi kender det allesammen. Nogle uger er bare hårdere end andre – især hvis du lige er kommet tilbage fra ferie, og der ligger en kæmpe stak mails samt uløste opgaver på din to-do-liste. Det kan være forfærdeligt, og netop derfor er det smart, at du forbereder dig på disse uger på forhånd. Der er nemlig nogle tiltag, som du kan gøre dig, der gør livet nemmere på disse tidspunkter. Se hvilke her.

Planlægning

Først og fremmest er jeg stor fortaler for planlægning! Det handler om at have styr på, hvad der skal ske hver dag.

Sæt dig ned og få et overblik over alle arbejdsopgaver – både hjemme og på job – på denne måde kan du begynde at proppe ind i kalenderen, så hver en time bliver brugt fornuftigt og ikke går til spilde, når du har travlt.

Handl stort ind

En anden god ting at gøre, inden den stressende uge går i gang, er at handle stort ind, så du ikke skal tænke på dette i løbet af ugen (i hvert fald de første par dage).

Det tager altså fuldkommen pusten fra en pludselig at komme i tanke om: “Nå ja – jeg skal lige handle på vej hjem fra arbejde”.

Undgå dette ved at være på forkant og tænk på, hvad du normalt har brug for. Det er også bare god planlægning, som du vil takke dig selv for uendeligt mange gange.

Spring over hvor gærdet er lavest

Nogle gange er det altså helt okay at forkæle sig selv lidt med god mad udefra. Så når du kommer til torsdag eller fredag og ugen har været hård ved din psyke og sjæl, så bestil lidt take away, så du ikke skal bekymre dig om maden.

Det er bare lækkert med lidt fastfood, og det er samtidig også en god idé at belønne sig selv med mad ud af huset ind i mellem. På denne måde lærer du din psyke, at der er en ende på galskaben og den stressende uge – og det skal fejres!

Bestil take away her og gør din uge lidt nemmere for dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *