Dansk smykkemærke lukker hundredvis af butikker i Nordamerika

Her på selvmaal.dk skriver vi altid om de uheldige sager, der dukker op i hverdagen. Og en af disse ”uheldige” eller decideret ”l*rtesituation” er lige opstået for den danske smykkevirksomhed Pandora.

De bliver nemlig nødt til at lukke hele 600 af deres små forhandlere i Nordamerika. Det drejer sig altså både om deres små butikker i USA og Canada, der simpelthen ikke kan fortsætte deres handel til de udenlandske kunder.

Det handler dog kun om de mindre butikker og altså ikke Pandoras lidt større steder, som stadig fortsætter deres salg. Derfor er den danske smykkegigant altså ikke helt ude af det attraktive marked.

– Hvis vi gerne vil have at Pandora skal være et af de bedste mærker i verden indenfor smykker, så er det ekstremt vigtigt, at alle vores kunder får den allerbedste oplevelse, når de shopper i vores butikker – uanset hvor i verden, vi snakker. Netop af denne årsag, stiller vi også en række krav til alle vores forhandlere. Her er det dog ikke alle, der er villige til at være med på vores vilkår. Det sagde Laurie McDonald, der er i direktionen for Pandora i USA, til Børsen.

Faktisk har den danske virksomhed allerede lukket hele 1.200 butikker fra deres laveste kategori. Dette begyndte de på tilbage i midten af 2015. På den anden side er 400 konceptbutikker på samme tid sprunget op på verdensplan, lyder det ifølge Børsen.

Om det nu er slut for Pandora med at lukke flere butikker er endnu uvist, men der er nok ikke noget at sige til, hvis flere af deres forhandlere går og er lidt nervøse for fremtiden. De ved jo ikke, hvad ledelsen fra Pandora kan finde på næste gang.

Det er da lidt af et selvmål, hvis du spørger os. Det kan godt være at det bliver ”framet” som en positiv ting – ”vores kunder skal behandles ens” – men lad os nu være ærlige. Det er ikke en smart situation.

Se mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *