Gemmer du dine billeder på en harddisk? Så har du scoret selvmål

Billeder er lig med minder, og hvis de bare ligger på et drev og bliver glemt, er der også en sandsynlighed for, at de kan gå tabt, hvis drevet går i stykker.

Så er der selvfølgelig Instagram og Facebook, som er oplagt til at gemme billeder på. Men de billeder du har på de sociale medier er også typisk hverdagsbilleder af sjove situationer, selfies eller billeder til at understøtte en lille historie. Og oftest er de også taget med en mobiltelefon.

Men hvad med de billeder som er taget af et rigtigt kamera, og måske er fra din lille nevøs barnedåb, venindens bryllup, eller den rejse du tog ud på da du holdt sabbatår?

Det er sådan nogle billeder som fortjener at komme frem i sit rette element.

Billeder består først sin prøve når de er printet

For en computerskærm eller mobiltelefon kan snyde meget med oplevelsen, fordi det vises med lys.

Men er billedet godt og har det en værdi for dig, så vil du også opleve at du får meget mere glæde af det når det bliver slået stort op i enten en fotobog, fotokalender eller bare som fotoprint i en god størrelse.

Det er flere og flere danskere, som laver fotobøger ud af deres billeder, og i følge fotobog.nu skyldes det at kvaliteten og glæden ved fotografierne, ikke kan matches når de ses på en skærm.

Dertil kommer også det hyggelige element, når en fotobog tages frem fra reolen så flere personer kan bladre i den på samme tid. Og hvis billederne er sat op således, at de fortæller en historie fra en ferie eller begivenhed, så er det også meget lettere for andre at leve sig ind i netop din oplevelse, selvom de ikke selv har været med.

LÆS OGSÅ: Arbejder du ikke med SEO

Tendens er ikke til at tage fejl af, og fordelene er mange:

Billederne falmer ikke på grund af kvaliteten på print i dag. Billederne bliver nemmere at nyde og skaber et fælles og socialt rum når man samles om dem, frem for når de ligger på digitale medier. Og så forsvinder de ikke, hvis der skulle ske en mekanisk fejl på harddisken.

For indrøm det nu bare. Hvor tit har du siddet med familien og bladret i dine Facebook albums? Disse albums er jo online, så meningen er at man bare kan gå ind og se dem for sig selv, når man nu lige har tid og lyst.

LÆS OGSÅ: Undgå at betale for meget, når du holder stor fest

Men hvor er det sociale i det?

Priserne på fotoprint og fotobøger er så lave at alle kan være med, så der er ingen grund til at være tilbageholdende.

Faktisk er det også sjovt at designe sådan en bog, fordi det både vækker minder når du arbejder med dine billeder, og samtidigt stimulerer det din kreative side når du skal have bogen til at se så godt ud som muligt.

Så bare se at komme i gang, så du kan samle dine venner og familie om noget hyggeligt, når du har gæster næste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *