Arbejder du ikke med SEO?

Laver du ikke søgemaskineoptimering? Det er altså et kæmpe selvmål lige der. Det kaldes oprindeligt for search engine optimization (SEO). Uanset hvad du kalder det, ved alle, hvad du taler om, og en masse mennesker frygter det.

Idéen om at forsøge at finde ud af, hvordan søgemaskiner arbejde er forvirrende, især da Google ændrer deres algoritme hver dag.

Så det er en monumental opgave at sidde der og forsøge at game Google. Google er meget smart, deres algoritmer bliver mere robust, og deres mål er at give deres brugere den bedste oplevelse og information som muligt uden at skulle finkæmme gennem en flok sites, der bevidst forsøger at sælge dem noget.

Alligevel alligevel, det er stadig muligt at rangere højt i Google (og alle de andre søgemaskiner), ved hjælp af nogle strategier, som du måske aldrig har tænkt på. En masse mennesker siger i dag, at den fri trafik modtaget fra Google, Yahoo og Bing ikke er meget gode. Jeg har en tendens til at være uenig med dette.

Først og fremmest en gratis besøgende, der er på udkig efter noget, der er tæt knyttet til det, du sælger, er en kvalificeret besøgende i mine øjne. Med det, er det sikkert at sige, at søgemaskine trafik ikke er værdiløs eller ukvalificeret. Det hele afhænger af, hvordan du tiltrækker din udsigt, hvordan du får din udsigt til at få interesseret i dig, og hvordan du får dem til at købe fra dig.

Søgemaskineoptimering virker

Google har endda en gratis SEO bog for begyndere, der ikke ved, hvordan at rangere deres hjemmeside højt i søgemaskinerne. Der er en masse af begreber og termer, som du bliver nødt til at lære, hvis du virkelig ønsker at få fuldt udbytte fra søgemaskinerne.

Men når de fleste marketing folk taler om SEO, den eneste store websted, de taler om, er Google. Men hvad Yahoo og Bing? Disse 2 søgemaskiner kan få dig en masse trafik også. Plus ( efter min mening), er det lettere at rangerer højt for disse 2 søgemaskiner, end det er med Google.

Jeg siger, at fordi der er et par teknikker, der stadig trives på Yahoo og Bing. Sådanne teknikker er:

– EMDs ( eksakte domæner )
– 1 måde, og 2 vejs backlinks
– Keyword density (ikke spamming din side selv)
– Onpage SEO
– Masser af indhold
– Og meget mere

Der er mere til SEO end disse ting, men disse ting vil få dig på rette vej mod at have succes med din indsats. Hvis søgemaskine markedsføring forbløffer dig, vil en god læsning af en god SEO bog vil du bare fint. Det er ikke svært at lære og mestre SEO Jeg kan bare ikke anbefaler at du gør det omdrejningspunktet for din virksomhed.

Stol aldrig på blot 1 strategi for at markedsføre din online-forretning. Alt kan ske , og du kan være ude af business, hvis at 1 -strategi bliver ineffektiv. I stedet sprede din markedsføring indsats, og se om du kan gøre 5 til 10 strategier effektiv for dig og derefter marked med disse strategier hver og hver dag.

Tag disse søgemaskine markedsføring tips og brug dem i din virksomhed i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *