3 gode råd til den perfekte studiestart

Her til februar startede rigtig mange unge danskere på deres drømmestudie. For mange er denne første skoledag længe ventet – eventuelt efter et sabbatår eller længere tid væk fra skolebænken. Hvis du er én af dem, der kan nikke genkendende til dette, så bør du læse med her. Vi har nemlig samlet en række gode råd til alle, der virkelig ønsker at brænde igennem på deres nye studie.

ANNONCE

1. Ny computer

Når du skal til at studere, så kommer du til at skulle tage en masse noter. Det gælder både derhjemme og på selve skolen. Dette betyder, at du bliver nødt til at have udstyret i orden, så du ikke kommer bagud, mens alle andre kører videre uden dig.

Nogle gamle computere kan nemlig godt have svært ved at følge med i længden. Undgå dette og anskaf dig en ny.

LÆS OGSÅ Har du prøvet buytogether.dk? Gode tilbud hver dag

2. Lektiehjælp

På de fleste danske studier vil du opleve som studerende at du får en masse lektier for. Glem alt om gymnasiet og hvor hårdt, at du troede du havde det der. Nu vil du for alvor blive testet en hel del.

Derfor kan det også være en god idé at få hjælp til lektier, hvis du ikke altid er typen, der får lavet det hele, hvis du er alene om det.

Hvis du endnu ikke kender my-academy, så bør du helt klart tjekke dem ud. De hjælper nemlig hver dag unge studerende med deres lektier, så de kan følge med i skolen og få de høje karakterer, som de går og drømmer om.

 

3. Planlægning

Én af de vigtigste ting her i livet er planlægning. Skole, venner, arbejde og fritid kan nemt smelte sammen til én stor usammenhængende masse. Medmindre at du begynder at prioritere og planlægge dit liv, så der er plads til det hele.

Det er nemlig sagtens muligt at balancere det hele, hvis du bare lige formår at planlægge godt nok.

Sådan undgår du bedst at gå glip af noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *